به طور خلاصه میتوان گفت هدف از راه اندازی کال سنتر یعنی راه اندازی یک سرویسی که بتوانیم به کمک آن تمامی تماسهای ورودی سازمان را از یک نقطه به صورت متمرکز مدیریت کنیم ، طوری که تمامی تماسهای دریافتی با سرعت بالا و کیفیت مناسب توسط کارشناسان پاسخ داده شود . به عنوان مثال فرض کنید در یک شرکت میخواهیم سناریویی را راه اندازی کنیم تا بتوانیم به کمک آن تمامی تماسهایی که با کارشناسان فنی شرکت گرفته میشود در یک صف انتظار قرار گرفته و به نوبت به اپراتورهای فنی متصل شوند . برای اجرای این سناریو باید با توجه به نیازها و توقعهایی که داریم یک Call Center با ویژگیهای لازم را انتخاب کرده و پس از برآورد و بررسی هزینه های آن ، اقدام به راه اندازی آن نماییم .
زمانی که شما به عنوان یک مشتری با یک سازمان تماس میگیرید اولین دیدی که شما نسبت به کیفیت سرویسدهی و خدمات آن سازمان پیدا میکنید نشات گرفته از کیفیت پاسخگویی تلفنی اپراتورها و کارشناسان آن سازمان خواهد بود . بنابراین برای آن شرکت بهتر است در زمان تماس ، مشتریان به جای روبهرویی با خطوط اشغال و سیستم تلفنی بی کیفیت ، با یک تلفن گویای دقیق رو به رو شده و سپس در یک صف انتظار هوشمند قرار گرفته تا به اولین اپراتور سازمان برای راهنمایی متصل شوند . پس با یک حساب و کتاب حدودی میتوان گفت راه اندازی مرکز تماس با کیفیت ، باعث افزایش رضایت مشتری و افزایش رضایت مشتری ، باعث افزایش بهرهوری شرکت خواهد شد .
مثالی که در بالا به آن اشاره کردیم تنها یکی از قابلیتهای بینظیر راه اندازی Call Center میباشد . در ادامه به برخی از مزیتها و ویژگیهایی که با پیاده سازی آن در سازمان ایجاد میشود اشاره میکنیم .
- عدم وجود خطوط اشغال در زمان تماس مشتریان
- افزایش سرعت پاسخگویی به تماسهای ورودی
- تقسیم تماسهای ورودی به صورت خودکار بین کارشناسان سازمان
- قرارگیری مشتریان در صف انتظار موزیکال و اطلاع از مدت زمان حدودی انتظار
- تهیه گزارش از وضعیت پاسخگویی کارشناسان سازمان به تماسهای ورودی شرکت
- ….