مقالات

BPMS در پتروشیمی، رویکردی جامع برای ارتقای اثربخشی و کارایی کسب و کارهای صنعت پتروشیمی

امروزه صنعت پتروشیمی، نفت و گاز با تغییر سرمایه گذاری ها و استانداردها، شاهد نوسانات قابل توجهی در زنجیره حمایت و سود است. به گزارش ایندیپندنت، رقابت فزاینده و استانداردهای در حال تکامل، به تغییر نحوه رشد شرکت‌های پتروشیمی در اقتصاد فعلی منجر میشود. برای حرکت رو به جلو و طی کردن مسیر پیشرفت، شرکت‌های پتروشیمی باید بر سرمایه‌گذاری‌هایی تمرکز کنند که گردش کار آنها را بهینه کرده و به کاهش ریسک ناشی از تغییر استانداردها و رقابت جدید در بازار کمک کند. برای بسیاری از شرکت ها، ترفند دستیابی به این امر، بهینه سازی در ساختار فناوری است که این مهم از طریق مکانیزه کردن فرآیندهای اصلی با راه حل های BPM تحقق پیدا می کند.

نرم افزار مدیریت فرآیند کسب و کار پتروشیمی( BPMS در پتروشیمی) با کیفیت بالا کنترل پیشرفته ای را بر عملیات داخلی و خارجی ارائه می دهد که کلیدی برای بهره گیری از خدمات در زمان رقابت بالا در صنعت پتروشیمی است. این امر ارزش عملیات را افزایش می دهد و گردش کارها  را با تمرکز بر ارائه خدمات و کارایی، به جای تلاش برای همگام شدن با رقبای داخل بازار را افزایش می دهد.

BPMS در پتروشیمی همچنین می‌تواند به کسب و کارهای صنعت پتروشیمی کمک کند تا شکاف ناشی از کمبود کارگران ماهر و سایر چالش‌های موجود را به سرعت کاهش دهند. از ایجاد  فرآیندهای عملیاتی گرفته تا اتوماسیون فرآیندها، همه می توانند در یک ساختار یکپارچه بدون محدودیت زمانی و مکانیزه اجرایی شوند که این امر منجر به کاهش هزینه‌ها در بلند مدت خواهد شد.

نرم افزار  CRM  یا به بیان دیگر سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان مبتنی بر BPMS در پتروشیمی توسط طیف گسترده ای از صنایع پتروشیمی استفاده می شود. این صنایع شامل پتروشیمی، مواد شیمیایی کشاورزی، دارویی، پلیمری و رنگ است. با توجه به روندهای فعلی در بازارهای امروزی، شرکت‌های پتروشیمی و زیرمجموعه آنها می‌توانند به راه‌حل‌های نرم‌افزاری سیستمCRM  برای ساده‌سازی فرآیندهای تجاری به منظور جبران شرایط بازار به عنوان مهمترین ابزار کاربردی نگاه کنند. BPMS در پتروشیمی یک گزینه مناسب برای شرکت های پتروشیمی است که عملکرد جامعی را ارائه می دهد و شما را قادر می سازد تا تمامی فرآیندهای کسب و کار خود را در تمامی حوزه ها به صورت هوشمند و یکپارچه مدیریت نمایید. 

راه حل نرم افزاری سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان در صنعت پتروشیمی (BPMS در پتروشیمی ) عملکردی یکپارچه و هماهنگ را در تمام زیر سیستم ها اعم از مرکز تماس، مدیریت فروش و بازاریابی، قیمت گذاری، شبکه های توزیع و فروش، مدیریت مالی و کنترل موجودی ارائه می دهد.

با پیچیده‌تر شدن فرآیندها، سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان می‌تواند با توجه به ماهیت سریع خود، یکپارچه‌سازی داده‌ها را برای شرکت‌های پتروشیمی فراهم کند. BPMS در پتروشیمی به سازمان اجازه می دهد تا ارائه خدمات خود را بهبود بخشد و رابطه سالم با مشتریان خود را حفظ کند. با توجه به رقابت نزدیک شرکتها در بازارهای داخلی و خارجی، برآورده کردن انتظارات مصرف کننده نهایی نه تنها مهم است، بلکه برای موفقیت هر صنعتی نیز اساسی است.

حفظ مشتری، روابط بهتر با مشتریان و رضایتمندی آنها، همگی از نتایج مثبت استقرار  CRM هستند. همچنین نگرش فرآیندی در یک نرم افزار CRM می تواند در بلند مدت به افزایش فروش و در نتیجه افزایش درآمد کسب و کارهای   صنعت پتروشیمی کمک کند 

نقش سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان مبتنی بر BPMS در پتروشیمی

یک نرم‌افزار CRM یکپارچه در صنعت پتروشیمی می‌تواند یادداشت‌های دقیق، مدیریت مستندات، مدیریت فعالیت حساب مشتری (از جمله ارتباطات، قیمت‌های باز، سفارش‌های معلق و حجم تولید)، ایجاد و حفظ قراردادهای خدمات و حل مسائل مربوط به خدمات مشتری را مدیریت نماید. این امر فرآیند های فروش، بازاریابی و نگهداری مشتری را کارآمدتر می کند. همچنین دریافت گزارشی از رفتار مشتری را برای مدیران سازمان و دیگر تحلیلگران آسان‌تر می‌کند که می‌تواند در دنیای دارای نوسان صنعت پتروشیمی بسیار مفید و کارآمد باشد.

تمام بخش های مرتبط با مشتری مانند فروش، بازاریابی و خدمات مشتری می توانند CRM را به کار گیرند. در تمام دنیا شرکت های پتروشیمی به منظور جمع آوری بازخورد مفید از مشتریان خود از CRM مبتنی بر BPM استفاده می کنند. این بازخورد می تواند برای بهبود و ارتقای خدمات قابل تحویل آنها استفاده شود. در گذشته میزان موفقیت CRM دلگرم کننده نبود، زیرا 50 تا 70 درصد شرکت ها باوری به اهمیت این نرم افزار نداشتند اما امروزه، سناریو تغییر کرده است و از هر چهار شرکت در سراسر دنیا، سه شرکت در حال استفاده، پیاده سازی یا برنامه ریزی برای اتخاذ راه حل برای استفاده از CRM هستند. در حال حاضر استفاده از CRM مبتنی بر BPM برای شرکت های پتروشیمی در داخل کشور برای ورود به بازارهای داخلی به عنوان نیاز اولیه جهت مدیریت ارتباط با مشتریان بیشتر از گذشته احساس می شود.

 

برخی از مزایای اجرای سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان در کسب و کارهای صنعت پتروشیمی عبارتند از:

  • برآوردن نیازها و خواسته های مشتری
  • افزایش فعالیت های مدیریت ریسک
  • ردیابی و محافظت از فرمولاسیون و کنترل فرآیند
  • پشتیبانی و ارتقای شیوه های مدیریت کیفیت از طریق دریافت بازخورد از مشتریان
  • ردیابی و مدیریت سیستم های موجودی مواد شیمیایی از طریق لینک ارتباطی با سیستم های انبار و کنترل تولید
  • کاهش هزینه ها و افزایش حاشیه سود
  • امكان یکپارچه سازي تمامی فرآیندهای سازمانی از فروش تا خدمات پس از فروش
  • جمع آوري يكپارچه تمام اطلاعات و جزئیات مرتبط با مشتری از جمله سوابق ارتباطی با آن ها، لیست معاملات و قراردادها، قرار ملاقات‏ها، یادداشت ها، شكايت و سایر پیگیری‏ها
  • هماهنگی کامل بین تیم‏های مختلف فروش سازمان
  • دسترسی مستقیم هر کاربر در هر زمان به اطلاعات مشتریان
  • دید همه جانبه از تعامل با مشتری
  • ایجاد نظرسنجي های داینامیک از مشتريان جهت شناسايي نقاط قوت و كاهش تهديدها در بازارهاي هدف
  • شناسايي مشتريان وفادار
  • ايجاد باشگاه مشتريان
  • تحلیل اطلاعات و رفتار مشتری در جهت تبدیل او به مشتری وفادار

راه‌حل سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان مقیاس‌پذیر است و بنابراین می‌تواند فعالیت‌های سیستم و فرآیندهای کسب ‌وکار را با شناسایی پیشرفت‌ها و اعمال تغییرات هماهنگ کند. در دستیابی به راه حل های نرم افزاری CRM انعطاف پذیر، می توان سیاست بهبود مستمر را بدون محدودیت و با رویکرد BPM دنبال کرد. نرم افزار  CRM مبتنی بر BPM پیکربندی سریعی را برای پشتیبانی از فرآیندهای فروش کارآمد و توانایی پاسخگویی به نیازهای نیروی کار که اخیراً در بخش شیمیایی رایج تر است، ارائه می دهد.

پیاده سازی BPMS در پتروشیمی کنترل هزینه را از طریق ساده کردن عملیات تولید و توزیع با استفاده از ابزارها به عنوان بخشی از نرم افزارهای استاندارد تضمین می کند. تضمین بهبود فرآیندها در تمام زمینه ها از امور مالی تا تولید و در سراسر زنجیره تامین در چارچوب های زمانی بسیار دقیق امکان پذیر است.

به یاد داشته باشید، برای همگام شدن با تغییرات بازار، صنایع پتروشیمی باید رویکردی هدفمندتر به مشتریان داشته باشند. یک سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان موثر (BPMS در پتروشیمی ) که بر مبنای سیستماتیک مدیریت می‌شود، می‌تواند بینش تجاری را در زمان واقعی ایجاد کند و همچنین به شرکت‌ها کمک می‌کند تا به طور موثر نیازهای مشتریان مختلف را برآورده کنند.

این راه حل نوآورانه به تولیدکنندگان مواد شیمیایی و به طور کلی به صنایع پتروشیمی اجازه می دهد تا مدیریت مشتری را بهبود بخشند، فرصت های سودآور را برای به حداکثر رساندن فروش شناسایی کنند و وفاداری را در طول چرخه عمر مشتری از طریق فرآیندهای  رضایت سنجی در تمامی بسته خدمتی تقویت کنند.

ایجاد کسب و کارهای موفق و مقرون به صرفه تر به یک روش استاندارد صنعتی برای شرکت های پتروشیمی تبدیل شده است. از آنجایی که شرکت ها به دنبال راه های بیشتری برای ایجاد مزیت رقابتی، تولید منابع جدید درآمد و به حداکثر رساندن سود هستند، توجه مدیریت از بهبود فرآیند مبتنی بر دارایی به تمرکز بر آنچه مشتریان واقعاً برای آنها ارزش قائل هستند تغییر می کند. چرا که یافتن مشتریان برای کسب و کار های صنعت پتروشیمی کار آسانی نیست و هنگامی که آنها را پیدا کردید، چالش دیگری پیش می آید: ایجاد و حفظ روابط قوی با آنها.

BPMS در پتروشیمی به شما کمک می کند ارتباطات خود را متمرکز، بهینه و ساده کنید. هرچه مشتریان خود و نیازهای آنها را بهتر بشناسید، روابط شما با آنها قوی تر خواهد بود.

در واقع روابط پلی بین پیشنهادات تجاری و نیازهای مشتری شما هستند. بنابراین اکثر کسب و کارهایی که به دنبال استقرار یک سیستم CRM هستند، قبل از هر چیز، به دنبال راهی برای بهبود کیفیت و ثبات روابط خود با مشتریان و ایجاد وفاداری در مشتری هستند.

اما یک نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتریان مبتنی بر BPM چگونه باعث رشد شرکت های پتروشیمی میشود ؟

  • افزایش سود و درآمد
  • مدیریت نحوه فروش
  • دسته بندی سرنخ های فروش
  • ایجاد کمپین های بازاریابی متنوع
  • مدیریت تیم ها و کارشناسان شرکت
  • ایجاد گزارش های کاربردی
  • تحلیل داده ها
  • ایجاد یکپارچگی کامل در تمامی فرآیندهای عملیاتی در ارتباط با مشتریان

مطالعات نشان می دهد که جدا از مزایای آشکار، مانند افزایش فروش B2B به میزان 30٪ و کوتاه کردن چرخه فروش، یک سیستم CRM می تواند به کسب و کارها کمک کند تا میزان حفظ مشتری و میزان رضایت را بهبود بخشند. بنابراین استفاده از این نرم افزار روابط با مشتریان را به سطح رضایت کامل، که اصطلاحاً وفاداری مشتری نامیده می‌شود، می رساند.

اگر سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان در دنیا فقط برای یک چیز شناخته شده باشد، ان عبارت است از ایجاد یک دید کامل 360 درجه (کل نگر) از هر مشتری به کارفرما.

این واقعیت که شما تمام اطلاعات هر مخاطب را در یک مکان ذخیره می کنید، چیزی است که سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان را به یک ابزار ارتباطی فوق العاده قدرتمند تبدیل می کند و در ضمن با کمک CRM می‌توانید تمام فعالیت‌ها، پروژه‌ها، فروش‌ها، پیام‌ها، فاکتورها، سفارش‌ها، قراردادها یا درخواست‌های خدمات مشتری را ذخیره کنید.

گزارش فردریک رایشلد از Bain & Company ادعا می‌کند که نگه‌داشتن یک مشتری فعلی 6 یا 7 برابر ارزان‌تر از گرفتن مشتری جدید است. مشتری چیزی بیش از یک فرصت فروش است.

شما می توانید شگفت انگیزترین محصول را برای ارائه داشته باشید، اما اگر با مشتریان خود درست رفتار نکنید، ارتباط موثری با آنها نداشته باشید چیزی را نمی فروشید! به همین دلیل است که ایجاد روابط خوب با آنها اولویت شماره یک هر کسب و کاری است.

اما صنعت پتروشیمی در مقایسه با سایر صنایعی که از CRM استفاده می کنند بسیار متفاوت است. یک سیستم مدیریت ارتباط مشتریان عالی ( BPMS در پتروشیمی ) برای محصول نفت و گاز باید دارای قابلیت هایی به شرح زیر می باشد:

  • ادغام نرم افزار حسابداری بک آفیس و یا ارتباط با آن
  • داشبوردها و گزارش های تعاملی
  • برنامه ریزی هدف (اهداف فروش در مقابل ردیابی واقعی)
  • تجزیه و تحلیل فاصله تا هدف
  • مدیریت کیف پول
  • فروش متقابل/ فروش پیشنهادی
  • دسترسی آسان به نماهای 360 درجه از مشتری
  • اطلاع رسانی قیمت ها
  • مدیریت فرصت ها و فرآیندهای کسب و کار
  • مدیریت سوخت های خرده فروشی
  • تعریف و مدیریت KPI ها
  • امکان تحلیل هایی برای پیش بینی فرصت‏های فروش
  • امکان ساده سازی عملیات ارائه خدمات به مشتریان بر اساس تاریخچه مشتری و تعاملاتی که در گذشته با سازمان داشته‏اند
  • دسترسي جامع به ماژولهاي ارتباطي B2B و به خصوص B2C در تمامي بازارهاي هدف
  • بررسي مستقيم پيشنهادات و شكايات مشتريان در كوتاه‏ترين زمان ممكن
  • تسهيل دسترسي مشتريان به مديران فروش جهت طرح مشكلات
  • ایجاد فرآیندهای رضایت سنجی از بسته های خدمتی ارائه شده به مشتری

صنعت پتروشیمی به عنوان صنعتی با وابستگی زیاد به نفت به عنوان یک ماده خام، همبستگی بسیار زیادی با صنعت نفت و گاز دارد. صرف نظر از اندازه ی کسب و کار صنعت، سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان استفاده های عام و کلی برای تمام کسب و کارهایی که از آن استفاده می کنند دارد که اهم آنها عبارتند از: مدیریت بهتر بازاریابی و افزایش فروش، برنامه ریزی دقیق با استفاده از گزارش های فروش و تحلیل آنها، پشتیبانی مشتریان و مصرف کنندگان، و به صورت کلی یکپارچه سازی تمام فرایندهایی که به نوعی به مصرف کننده و ارتباط با وی مربوط می شوند. در صنعت پتروشیمی مشتریان معمولا فرد نیستند، و روابط بصورت B2B شکل می گیرد. برای نرم افزار CRM مبتنی بر BPM تفاوتی ندارد که مشتریان شما شرکت های دیگر هستند یا افراد مستقل. به هر حال می توانید از تمام قابلیت ها استفاده کرده و روابط با مصرف کنندگان را به صورت مکانیزه و هوشمند مدیریت کنید.

CRM Integration: Oil and gas companies take initiatives to improve customer relations

https://indianinfrastructure.com/

https://appian.com/blog/2014/bpm-software-essential-to-oil-and-gas-optimization.html

Ben Farrell

 

CRM BENEFITS: 7 WAYS CRM IMPROVES CUSTOMER RELATIONSHIPS

https://www.superoffice.com/blog/crm-benefit

What Does it Take to Make a CRM for Oil & Gas Project a Success?

 

Summary
Article Name
BPMS در پتروشیمی، رویکردی جامع برای ارتقای اثربخشی و کارایی کسب و کارهای صنعت پتروشیمی
Description
BPMS در پتروشیمی یک گزینه مناسب برای شرکت های پتروشیمی است تا تمامی فرآیندهای کسب و کار خود را به صورت هوشمند و یکپارچه مدیریت نمایید.
Author
Publisher Name
شرکت مهندسی تذرو افزار
Publisher Logo
admin

Recent Posts

طراحی و پیاده سازی سامانه جامع فرآیندی حسابرسی اداره کل مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم بانک صادرات ایران

باتوجه به تجربه موفق انجام شده در اداره بازرسی بانک صادرات ایران و عملیاتی شده…

6 روز ago

بهبود تجربه مشتری با یک نرم افزار 360 CRM درجه (یک قدم جلوتر از رقبا)

در دنیای رقابتی امروز، مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) به عنوان یکی از عوامل کلیدی…

2 هفته ago

ماژول های جدید پیاده سازی شده در سامانه مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM)

شرکت مهندسی تذرو افزار در راستای توسعه و ارتقاء نرم افزارهای موجود، اقدام به تهیه…

3 هفته ago

فناوری CRM برای صادرات: کلیدی برای موفقیت در تجارت بین‌الملل

فناوری CRM برای صادرات یک جنبه حیاتی از تجارت بین المللی و تعیین کننده کلیدی…

4 هفته ago

نمونه RFP خرید نرم افزار مدیریت فرایند (BPMS)

در دنیای پرشتاب امروز، سازمان‌ها برای بهبود عملکرد و افزایش بهره‌وری نیازمند به‌کارگیری ابزارهای کارآمدی…

1 ماه ago

پیش نیازهای مهم محیطی و عملیاتی برای راه اندازی کال سنتر

راه اندازی کال سنتر موفق نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و مشخص کردن اهداف و چشم اندازهای…

1 ماه ago