سیستم های کامپیوتر تلفنی-تلفن گویا (Computer telephony)

سیستم های کامپیوتر تلفنی(تلفن گویا)

از آنجا که در عصر تکنولوژی ارتباطات زندگی می کنیم ، برای همگام شدن با تکنولوژی ، سیستم هایی وجود دارد که با کاهش مراجعات حضوری و صرفه جویی در زمان و هزینه رفت و آمد موجبات رضایتمندی ارباب رجوع و سازمان مورد استفاده قرار می دهد.
با پیشرفت تکنولوژی سیستم های متعددی معرفی شدند که یکی از پر کاربردترین این سیستم ها ،سیستم های کامپیوتر تلفنی می باشد .
کامپیوتر تلفنی یک روش جدید برای ارتباط با کامپیوتر از طریق تلفن می باشد . برای برقراری این ارتباط تنها نیاز به یک برد سخت افزاری ، نرم افزار خاص کاربردی و یک دستگاه تلفن می باشد .
کامپیوتر تلفنی یک راه حل مؤثر برای دسترسی سریع به اطلاعات درون کامپیوتر سازمان مورد درخواست از طریق تلفن است و برای کارکردن با این روش هیچ مهارت و تخصصی لازم نیست و در هر مکانی که دسترسی به تلفن وجود داشته باشد می توان از این روش استفاده کرد . سیستم هایی مانند تلفن گویا ، صندوق صوتی ، سیستم پرسش و پاسخ و … از سیستم های کاربردی کامپیوتر تلفنی می باشند .

 از جمله کاربرد های کامپیوتر تلفنی به موارد ذیل اشاره می شود:
۱) بانکها ، موسسات مالی واعتباری ، سرمایه گذاری و قرض الحسنه
۲) مراکز بزرگ جوابگویی تلفن که با مشترکین متعدد در ارتباط است مثل مخابرات
۳) مراکز بزرگ دولتی و سازمانها و ارگانها و نهادها دانشگاهها و مراکز آموزشی
۴) مراکز حمل و نقل ، تورها و پایانه های مسافری
۵)مراکز درمانی و بهداشتی
۶) مراکز خرید و فروش
۷) مراکز خدماتی و تعمیراتی
۸) پلیس ، گذرنامه ، نظام وظیفه ، گمرک

نرم افزار پرسش و پاسخ (Q&A)

پرسش و پاسخ امکان ارتباط دوطرفه سازمانها با مخاطبین خود را فراهم میسازد. تنوع ابزارهای ارتباطی مانند

نرم افزار اپراتور اتوماتیک(AA)

محتوای لیست اینجا قرار می گیرد

دریافت کاتالوگ از آنجا که در عصر تکنولوژی ارتباطات زندگی می کنیم ، برای همگام شدن با تکنولوژی ، سیستم هایی وجود دارد که با کاهش مراجعات حضوری و صرفه جویی در زمان و هزینه رفت و آمد موجبات رضایتمندی ارباب رجوع و سازمان مورد استفاده قرار می دهد. با پیشرفت تکنولوژی سیستم های متعددی معرفی شدند که یکی از پر کاربردترین این سیستم ها ،سیستم های کامپیوتر تلفنی می باشد . کامپیوتر تلفنی یک روش جدید برای ارتباط با کامپیوتر از طریق تلفن می باشد . برای برقراری این ارتباط تنها نیاز به یک برد سخت افزاری ، نرم افزار خاص کاربردی و یک دستگاه تلفن می باشد . کامپیوتر تلفنی یک راه حل مؤثر برای دسترسی سریع به اطلاعات درون کامپیوتر سازمان مورد درخواست از طریق تلفن است و برای کارکردن با این روش هیچ مهارت و تخصصی لازم نیست و در هر مکانی که دسترسی به تلفن وجود داشته باشد می توان از این روش استفاده کرد . سیستم هایی مانند تلفن گویا ، صندوق صوتی ، سیستم پرسش و پاسخ و … از سیستم های کاربردی کامپیوتر تلفنی می باشند . از جمله کاربرد های کامپیوتر تلفنی به موارد ذیل اشاره می شود: ۱) بانکها ، موسسات مالی واعتباری ، سرمایه گذاری و قرض الحسنه ۲) مراکز بزرگ جوابگویی تلفن که با مشترکین متعدد در ارتباط است مثل مخابرات ۳) مراکز بزرگ دولتی و سازمانها و ارگانها و نهادها دانشگاهها و مراکز آموزشی ۴) مراکز حمل و نقل ، تورها و پایانه های مسافری ۵)مراکز درمانی و بهداشتی ۶) مراکز خرید و فروش ۷) مراکز خدماتی و تعمیراتی ۸) پلیس ، گذرنامه ، نظام وظیفه ، گمرک پرسش و پاسخ امکان ارتباط دوطرفه سازمانها با مخاطبین خود را فراهم میسازد. تنوع ابزارهای ارتباطی مانند محتوای لیست اینجا قرار می گیرد